Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Duurzaamheidsprijs Nilfisk voor recyclen schoonmaakmachines

ECMR, dat schoonmaakmachines recyclet, heeft Nilfisk Benelux haar duurzaamheidsaward 2016 toegekend.

André Vonk, managing director van ECMR: “Dat voor hun geweldige inzet en inname realisatie van reinigingsapparatuur. Deze worden voor ontmanteling gereedgemaakt. Daarna volgen recycling en het verantwoord hergebruik van de grondstoffen.”

Duurzame schoonmaakdiensten

Jean-Philippe Masson van Nilfisk Benelux: “Wij onderzoeken continu hoe we onze verantwoordelijkheden ten opzichte van het milieu verder kunnen verbeteren. Dat gaat niet alleen over het verkopen van onze apparatuur aan onze klanten, maar ook over het verbeteren van onze milieuprestaties. Daarmee versterken we de capaciteit van onze klanten. Zij kunnen duurzame schoonmaakdiensten en –oplossingen leveren. De duurzaamheidsaward van ECMR bewijst dat we met succes onze doelen naar een zero waste-omgeving realiseren.”

Nilfisk is één van de eerste klanten van ECMR. Vonk: “Het bedrijf realiseert een duurzame oplossing als het gaat om de recycling voor hun klanten. En een compleet programma voor een verantwoorde retourname van reinigingsmachines en apparatuur die het einde van hun levensfase hebben bereikt. Wij zijn trots dat Nilfisk Benelux zijn visie heeft uitgesproken en een duurzame samenleving wil.”

Lees ook
Diversey Care en ECMR slaan de handen ineen
ECMR wil vervuilde markt van reinigingsmachines opschonen

Launching Partners