Ontvang 2x per week het laatste schoonmaaknieuws in jouw mailbox

Schrijf je nu in

MVO-keurmerk Schoon Westland verlengd

Schoon Westland behaalde vorig jaar voor het eerst het MVO-keurmerk ISO26000. Tijdens de recente herinspectie werden de criteria opnieuw onder de loep genomen. En met succes, want de certificering van het schoonmaakbedrijf uit Naaldwijk werd verlengd.

© Schoon Westland

“Schoon Westland is sinds jaar en dag een aanjager van dit verantwoorde ondernemers klimaat en maakt dan ook structureel werk van haar MVO-beleid", aldus MVO-Keurmerk Nederland. "Dit beleid komt niet alleen tot stand middels een samenwerking met Patijnenburg, Schoon Westland gaat verder. Op de Planet-zijde en Profit-zijde zet de organisatie elk jaar tevens een aantal stappen."

Lees ook

Hogere score

"De continue waarborging en verbetering van het MVO-beleid is sinds dit jaar officieel onderdeel van het marketing- en communicatieplan van de onderneming, zodat MVO zowel intern nageleefd als extern uitgedragen wordt", vervolgt MVO-Keurmerk Nederland. "Een goede score voor werkgeverschap in het tevredenheidsonderzoek onder medewerkers en een positieve beoordeling in het klanttevredenheidsonderzoek is een bevestiging. In 2021 zijn op MVO gebied diverse stappen gezet hetgeen tot uitdrukking komt in een hogere waardering tijdens de MVO-keurmerktoets.”

Ook interessant:

Nieuws

Duurzaam

Partners