Mis niks en meld je aan voor de Service Management nieuwsbrief

Aanmelden

Interclean online sessie over duurzaamheid op 30 november

In de aanloop naar de fysieke schoonmaakvakbeurs in mei 2022 in RAI Amsterdam, organiseert Interclean op 30 november 2021 een online bijeenkomst. Het thema dat gedurende de sessie centraal staat, is duurzaamheid.

Tijdens het Interclean webinar, getiteld 'Impact of sustainability on cleaning and hygiene solutions', gaat Astrid Leyssend (Head of Sustainable Progress VP Capital and Founder For Do Good Companies Consultancy in Strategy + Sustainability) in op waarom duurzaamheid belangrijk is voor de toekomst van (schoonmaak)bedrijven. De aanwezige schoonmaakprofessionals krijgen praktische tips voor het integreren van duurzaamheid in hun businessmodel en dagelijkse operatie. Ter illustratie geeft Leyssens praktische voorbeelden van hoe je met een goede duurzaamheidsstrategie impact kan maken op de wereld.

Duurzaamheid noodzakelijk

Tijdens het Interclean webinar vindt ook een paneldiscussie plaats over waarom duurzaamheid voor bedrijven inmiddels bittere noodzaak is, in plaats van slechts 'iets leuks' om erbij te doen. Renee Remijnse (Essity), Gerline Tröstl (Markas) en Machiel van Dooren (Make Blue) gaan in gesprek over het belang van duurzaamheid, onder meer doordat consumenten, werknemers en bezoekers steeds meer eisen op dit gebied. Hoe kan de schoonmaaksector gehoor geven aan de groeiende vraag naar duurzame oplossingen?

Gratis bij zijn

Het webinar is volledig digitaal en vindt plaats op 30 november van 14:00 tot 16:00 uur. Je kunt de sessie gratis bijwonen, maar dient je van tevoren wel te registereren via de website van Interclean.

Open deze Digimagazine in een nieuw venster

Nieuws

Duurzaam

Partners