Mis niks en meld je aan voor de Service Management nieuwsbrief

Aanmelden

Save the date CSU Congres op 10 november

Het jaarlijkse congres van schoonmaakbedrijf CSU vindt plaats op donderdag 10 november in het AFAS Theater in Leusden. Waar de vorige edities volledig in het teken stonden van hospitality, is het thema dit jaar duurzaamheid. Dagvoorzitter Jan Versteegh neemt de aanwezigen mee in de wereld van 'Creating a sustainable facility experience'.

Diane van Dijk tijdens het CSU Hospitality Congres 2021

"De wijze hoe en waar we werken is sterk veranderd. De kantoorfunctie verandert (steeds meer) van werkplek naar ontmoetingsplek", begint de aankondiging van het CSU Congres.

"Deze ontdekkingsreis heeft effect op de medewerkers zelf, de organisatie, de facilitaire diensten, het gebouwgebruik en de ingezette technologie. De facilitaire beleving speelt in deze hybride manier van werken een nog belangrijkere rol. Want niet het kantoor of de locatie, maar de mens en de activiteit komt centraal te staan. Meer dan ooit draait alles om de FX, de Facilitaire Experience: een optelsom van de user-, customer-, employee- en manager experience. In alle onderdelen zien we het thema duurzaamheid sterk terugkomen."

Keynote spreker Erben Wennemars

Enthousiast keynote spreker en meervoudig wereldkampioen schaatsen Erben Wennemars spreekt tijdens het congres over intrinsieke motivatie waarbij hij een link maakt naar zijn schaatscarrière en zijn huidige leven. Hij vertelt over de lessen uit zijn carrière; het letterlijk vallen en opstaan. Centraal hierin staan thema´s als persoonlijke ontwikkeling, vitaliteit en grenzen verleggen.

Keynote spreker Steven van Belleghem

Steven van Belleghem is een welbekend internationaal spreker. Hij is expert in het inspireren en stimuleren van bedrijven om zich écht op de klant te richten in deze veelal digitale wereld. Met sprekende, actuele voorbeelden neemt hij de bezoekers mee in de dynamische wereld van marketing, klantrelaties, digitalisering en social media.

CSU Innovatie Award

Tijdens het congres vindt traditiegetrouw ook de finale van de CSU Innovatie Award 2022 plaats. Nieuw dit jaar zijn de inspiratiesessies, met thema´s als duurzaamheid, vitaliteit, innovatie en hospitality. Bezoekers kiezen zelf op welk thema zij geïnspireerd willen worden.

Nieuws

Duurzaam

Partners