Ontvang 2x per week het laatste schoonmaaknieuws in jouw mailbox

Schrijf je nu in

Adverteren

Service Management is al meer dan 40 jaar hét platform en vakblad voor de schoonmaakbranche. Daarmee is het een bron van vakinformatie voor facility managers, directeuren van schoonmaakorganisaties, schoonmaakmanagers en schoonmaakprofessionals. Met Service Management kies je voor een kwalitatief platform dat de schoonmaakbranche omarmt.

Wil je meer weten over adverteren?

Neem dan contact op met:
Kevin Donders
Accountmanager
Telefoon: 088 584 04 16
Mobiel: 06 51 68 27 23
kevindonders@​vakmedianet.nl

8 redenen om voor Service Management te kiezen:

  1. Je kiest voor het grootste cross-mediale schoonmaakplatform van Nederland. Zowel in print als in nieuwsbriefabonnees; de grootste van Nederland.
  2. Het schoonmaakvakblad verschijnt maar liefst 8x per jaar. Hierdoor hebben we een hoge binding met de lezer waardoor jouw advertentie intensieve aandacht krijgt.
  3. Je kiest voor een vakblad met een stevige abonnementenbasis. Dit levert een kwalitatief bereik op. Immers, abonnees zijn actief betrokken lezers.
  4. 75 procent van de 301 respondenten geeft aan van alle schoonmaakmedia een voorkeur te hebben voor Service Management.
  5. Up to date. Onze redactie plaatst dagelijks nieuwe berichten. Daarnaast brengen we unieke blogs, checklists, interviews en onderzoeken uit.
  6. Service Management voert waardevolle onderzoeken (zoals het jaarlijkse marktonderzoek) voor de sector uit. Dit maakt Service Management tot een autoriteit en hier profiteert jouw campagne van.
  7. Je kiest voor een vernieuwend platform. Zo kun je leads genereren via whitepapers, kies je voor een thought leadership campagne of zet je een prachtig digitaal magazine neer.
  8. Onze redactie is benaderbaar voor jouw content.

Partners