ACW BV behaalt MVO-keurmerk Social Impact Label 

ACW BV behaalt MVO-keurmerk Social Impact Label 

Mkb schoonmaak- en glazenwassersbedrijf ACW BV heeft met succes het MVO-keurmerk behaald voor hun inspanningen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dat heeft het het familiebedrijf door zich toe te leggen op het verminderen van chemisch gebruik in reinigingsprocessen, het bevorderen van emissiearme elektrische voertuigen en het ondersteunen van lokale initiatieven.

Het MVO-keurmerk wordt na een grondige audit toegekend door Qualis Insight in samenwerking met Cetradex. Ze erkennen ACW's inzet voor duurzaamheid, milieubescherming en sociale verantwoordelijkheid. De audit, die de bedrijfspraktijken en -prestaties van ACW onderzocht, bevestigde de grote inspanningen van het bedrijf om een positieve impact op de maatschappij te hebben. 

Duurzame impact

ACW ontwikkelt en implementeert reinigingstechnieken die het gebruik van schadelijke chemicaliën minimaliseren. Door innovatieve processen en technologieën toe te passen, draagt het bedrijf bij aan het verminderen van milieubelasting. Ook dragen ze zo bij aan het creëren van gezondere werkomgevingen. Verder heeft ACW als onderdeel van haar streven naar duurzaamheid geïnvesteerd in een vloot van hybride en elektrische voertuigen met lage uitstoot. Zo kunnen ze hun ecologische voetafdruk verminderen en bijdragen aan een gezonder milieu. 

Sponsoring en Lokale Betrokkenheid 

Naast haar inzet voor milieuvriendelijke praktijken, ondersteunt ACW actief lokale gemeenschappen door middel van sponsoring en betrokkenheid bij maatschappelijke initiatieven. ACW gelooft in het belang van het ondersteunen van de gemeenschappen waarin ze opereren. Ze streven ernaar om een positieve impact te hebben op het leven van mensen. "ACW BV is verheugd om het MVO-keurmerk te ontvangen als erkenning voor onze voortdurende inspanningen op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid," aldus Daniel van Pelt, Algemeen directeur bij ACW BV. "We blijven ons inzetten voor het leveren van innovatieve en milieuvriendelijke (schoonmaak-)oplossingen, terwijl we actief bijdragen aan de gemeenschappen waarin we actief zijn." 

Lees meer: